fbpx

Meet & Treat

Ontdek wat onze schoonheidsspecialistes voor jou huid kunnen betekenen

Een kennismakingsbehandeling op maat

Heb je een aantal keer JA gezegd op bovenstaande punten dan is deze behandeling de perfecte keus voor jou.

We willen je tijdens deze speciaal ontwikkelde treatment graag op een laagdrempelige manier kennis laten maken met ons instituut.
Wij krijgen tijdens de behandeling een goed beeld van jouw huid en jouw huidwensen en jij krijgt een goed beeld van ons en uiteraard van de reële mogelijkheden voor jouw huid.
Niet alleen door erover te praten maar juist door het te ervaren.

We willen graag dat jij je bij ons op je gemak voelt. 
Hoe vervelend is het wanneer je voor het eerst bij een huidinstituut binnenkomt en het gevoel hebt niet zonder een kapitaal aan producten naar buiten te kunnen lopen. We horen het vaak. Het weerhoud je er wellicht van om zelfs maar de afspraak te plannen.

Wat doen wij anders?

Je krijgt van ons na de behandeling een setje producten mee naar huis. Hier kun je gemiddeld een week mee doen.
Na een week heb je een goed beeld van de producten en weet je of je ze prettig bij jouw huid vind. Ook weet je wat de kennismakingsbehandeling met jouw huidbeeld heeft gedaan. Tel daarbij op het resultaat dat je van je behandeling hebt ervaren en je bent klaar om een goede keus te maken.

Klinkt dit jou als muziek in de oren?
Boek dan nu jouw kennisbehandeling.

Boek jouw Meet & Treat kennismakingsbehandeling

Stel je vragen, bespreek je wensen, ontdek en ervaar de mogelijkheden

Meet & Treat

MEET
We maken kennis en je vertelt ons wat je graag wilt voor je huid. Vervolgens zullen we je huid beoordelen en bespreekt de specialist welke behandeling het beste past bij jouw huid, je huidprobleem en je wensen.

TREAT
Je krijgt een korte effectieve behandeling. Tijdens en vooral na de behandeling ontdek je wat wij voor jou en jouw huid kunnen betekenen.
De behandelend specialist geeft je een advies voor het thuis gebruiken van producten om je resultaat te optimaliseren. Je ontvangt direct een kennismaking setje, aangepast op jouw huid, om de beste producten thuis te ervaren.

Reviews

Je bent in je vak altijd op zoek naar het beste voor je klanten. Je hebt mij echt goed geholpen met mijn allergische huid.

Stralende huid

Cindy Vente

Ik ben zo blij dat ik mijn bovenlip en kin heb laten ontharen met de Soprano laser. Ik voelde mij heel erg op mijn gemak.

Super resultaat

Elise Graner

Ik kom altijd tot rust, geniet van de massage en de me-time.

Heerlijk ontspannen

Kirsten Kleijheeg

Scroll naar top