Sportmasseuse

Bodyflex Yolanda voor Sportmassage, Hotstone massage, Bindweefselmassage, Triggerpointmassage, Medical Taping en meer.

Last van vastzittende schouder-of rugspieren, juist heerlijk ontspannen of een effectieve sportmassage? Bodyflexyolanda is jouw beste keus.

Een minder diepe frons of neus-lippen rimpel, geen overhangende oogleden meer…

Bieden de moderne technieken uit de schoonheidssalon niet voldoende resultaat. Is de stap naar de arts, voor een facelift, een stap te ver dan bied ik, Natascha Petras, cosmedisch arts, de perfecte uitkomst.

Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen fillers en botox om kleine cosmetisch correcties aan te brengen. Om net die uitstraling te creëren waar iemand zich goed bij voelt. Het gebruik hiervan wordt steeds ‘gewoner’. De technieken steeds verfijnder en de producten sluiten ook steeds beter aan bij het gewenste resultaat. Een cosmetische correctie hoeft beslist niet je gezicht en uitstraling te veranderen. De correctie kan heel subtiel worden uitgevoerd.
Door de populariteit van de behandeling komen er ook steeds mee aanbieders. De zogeheten ‘Cosmetische arts’. Echter voorzichtigheid is geboden. De cosmetisch arts moet goed kunnen uitleggen met welke producten hij of zij werkt en met welke doel het gebruikte product voor jouw huid gekozen wordt. Een intake gesprek over de wensen en te verwachten resultaten zal ik dan ook altijd aanraden. Je ontdekt direct of je je op je gemak voelt bij de cosmetisch arts.

Cosmedisch arts
Cosmedisch arts

Ik, Natascha Petras, noem mijzelf Cosmedisch arts i.p.v. Cosmetisch arts. Het is echter een term die ik zelf in het leven heb geroepen. Het verschil. Ik ben in eerste instantie huisarts en richt me op de gezondheid van mensen, daarnaast heb ik een passie voor cosmetische chirurgie en het verrichten van kleine ingrepen met een grote inpakt op het zelfvertrouwen van iemand. Een Cosmetisch arts is alleen opgeleid tot het verrichten van cosmetische ingrepen. Ik vind het dan ook zeer belangrijk om naast de cosmetische kant ook ethisch naar de ingrepen te kijken en ik zal altijd het gezondheidsbelang voorop zetten.

Botox en niet permanente fillers

Een kleine correctie in de neus lippen plooi, je frons net iets te diep of vervelende lijntjes rond je mond. Zeggen mensen weleens “wat zie je er moe uit” en ben je dat helemaal niet. Een kleine cosmetische correctie door botox of de niet permanente filler kan uitkomst bieden. De behandelingen zijn veilig en ik zal altijd met je bespreken in welke mate je een verandering wilt zien. Echt ‘over de grens’ gaan zullen we vermijden.

Ooglidcorrectie

Naast Botox en niet permanente fillers is het mogelijk om een mooie ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Veel mensen hebben last van zware of overhangende oogleden. Hier is met een ooglidcorrectie snel iets aan te doen. Natascha Petras is bevoegd tot het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen waaronder ook populaire ooglidcorrectie die zij voor een zeer lage prijs kan aanbieden.

Kleine oneffenheden op de huid

Wanneer je last hebt van kleine oneffenheden op de huid zoals fibromen, ook bekent als steelwratjes, acne litttekens, talgkliercyste, lipoom of ouderdomswratten dan kun je tevens bij mij terecht. Pigmentvlekken en rode vaatjes in de huid kun je door een gespecialiseerd huidspecialist laten behandelen. Voor meer informatie hierover kun je kijken op website van Cindy Bos.

Over mij

Over Natascha Petras van Praktijk Petras

Natascha Petras al 12,5 jaar huisarts. Ze heeft 12 jaar in Gezondheidscentrum Beverwaard gewerkt en sinds enkele maanden werkzaam bij Huisartsenpraktijk de Penning in Rhoon. In deze huisartsen praktijk werkt ze drie dagen en de resterende tijd houd zij zich bezig met cosmetische ingrepen. Vanuit haar praktijk in Oud-Beijerland bied ze de Botox en niet permanente filler behandelingen aan. De ooglidcorrecties worden uitgevoerd in de praktijk in Rhoon omwille van de hygiëne.

Opleiding

Natascha heeft haar opleiding tot basisarts aan de Vrije Universiteit te Amsterdam gedaan en de huisartsenopleiding aan de Erasmus Universiteit. Door haar voorliefde voor cosmetiek en chirurgie is zij zich gaan verdiepen in de niet permanente fillers, botox en ooglidcorrecties, dit naast de kleine chirurgische ingrepen die ze als huisarts al deed. In 2011 heeft zij zich aangesloten bij huisartskliniek (opleidingsinstituut) om dergelijke ingrepen te leren. Inmiddels is Natascha zelfstandig ondernemer.
Ze staat geregistreerd als huisarts in het BIG register.

Welke massages biedt Praktijk Bodyflex

  • Restylane, dit is een hyaluronzuur filler.
  • Belotero, dit is een hyaluronzuur filler.
  • Azzalure is botulinetoxine A
  • Radiesse  een calciumhydroxylapatiet filler

De keuze van het te gebruikte product hangt af van de wensen en doelen die je graag wil behalen. Alle deze producten zijn zeer hoogwaardig en betrouwbaar.

Mijn praktijk is in ‘s Gravendeel aan de Dauwrootstraat 23. Echter om mensen in de regio van Oud-Beijerland te kunnen bedienen ben ik regelmatig in het Huidinstituut Take Time 4 Beauty van Cindy Bos aanwezig.

Wil je meer informatie over de massages?

Of wil je graag advies over het type massage dat het best bij je past?

Bel of whatsapp op: 06 2117 7196 of vul hiernaast het contact formulier in.

Volg mij ook op Facebook