fbpx

10 gouden tips voor de perfecte Spray Tan

De perfecte Spray Tan, 10 Gouden Tips

Om een mooi resultaat van je Spray Tan te krijgen heb ik een aantal praktische tips voor je op een rijtje gezet.
De tips zullen ervoor zorgen dat je Spray Tan gelijkmatig over je huid verdeeld wordt en niet aan dode huidcellen blijft “kleven”. Tevens kan de Spray Tan lotion goed in de bovenste huidlaag trekken en zal je bruine kleur lang blijven zitten.

Erythrulose

Om het beste resultaat te krijgen is het van belang dat de spray tan lotion geen erythrulose bevat. Dit ingrediënt is verantwoordelijk voor de gelige tot oranje verkleuring.
Gelukkig zien we steeds vaker dat dit ingrediënt wordt weggelaten.
Meer informatie over Spray Tanning vind je hier

De 10 Gouden Tips

  • Om vlekken en striemen te voorkomen kun je het beste wijd zittende kleding dragen wanneer je komt voor de spray tan .

  • Zorg ervoor dat je geen make-up meer op hebt. Reinig zorgvuldig. In de salon kunnen we eventueel meteen speciale lotion na reinigen.

  • Gebruik geen bodylotion of andere verzorgingsproducten op de dag van de spray tan. Laat ook je dagcreme even achterwege vlak voor je komst.

  • Een mooie gescrubte huid zorgt voor het mooiste resultaat. Doe dit een dag voor de Spray Tan.

  • Wacht 4 tot 6 uur na je spraysessie met een douchebeurt.

  • Kijk uit met het gebruik van deodorant. Deze kan vlekkerig uitslaan na het gebruik van de spray tan.

  • Vermijd sporten en andere actieve bezigheden vlak na de spraysessie om zweten te voorkomen. Zweten kan vlekken veroorzaken.

  • Verzorg de huid de dagen na de spray tan met de juiste producten, zoals een rijke, hydraterende bodylotion om de tint van de spraysessie langer te behouden.

  • Geef altijd duidelijk aan wat je wensen zijn, zodat de specialist daar rekening mee kan houden. We kunnen de kleur van licht tot intens maken. Tevens kunnen we ook delen van je lichaam behandelen.

  • Voor het beste resultaat kunt u het beste elke 2 weken een sessie ondergaan. En vergeet vooral niet uw kennissen het geweldige resultaat te laten zien!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Related Posts

Wat is laserontharen en hoe werkt het?

Permanent van haren af. Dit klinkt natuurlijk fantastisch. En dat is het ook. Zeker wanneer je je erg aan de haren stoort. Of wanneer ze problemen opleveren. Denk aan irritatie van het scheren. Rode bultjes bij je bikinilijn. Ontstekingen die achterblijven na het scheren. Ook het schaamtegevoel dat komt kijken bij het hebben van haargroei.

Veel gestelde vragen over definitief ontharen

https://youtu.be/tHtlgUX2tgQ Zie je door de bomen het bos niet meer…   Heb je vragen over permanent ontharen? Vragen over het verschil tussen soorten Laser en IPL methodes.Scroll dan door onze lijst met veel gestelde vragen over definitief ontharen. Staat je vraag er niet bij of wil je meer uitleg. Download dan onderstaand de gratis video

Gezonde bloedvaten voor een mooie huid.

Ons bloedvaten stelsel is een heel mooi systeem in ons lichaam.   Ze zorgen ervoor dat de voedingstoffen die we eten overal in ons lichaam terechtkomen. Het is tevens ons transportmiddel voor zuurstof. Zeer belangrijk dus om de kwaliteit van onze bloedvaten gezond te houden. Hoe beter voedingstoffen en zuurstof naar al onze organen geleid

Voorkom je de griep met zonlicht. Is Vitamine D de weerstand vitamine?

Gematigde blootstelling aan zonlicht geeft een flinke oppepper aan je immuunsysteem   15 Minuten per dag met gezicht en armen in de zon rond 12 uur of af en toe verantwoord onder de zonnebank met het hele lichaam zonder te verbranden. Het levert niet alleen voldoende Vitamine D3 op, maar blijkt ook een flinke oppepper

De zin en onzin van detoxen

Heeft het detoxen echt zin? Is het van tijdelijke aard? Of is het allemaal onzin. Wanneer je, net zoals je nu doet, het internet er op na slaat om informatie over detoxen te vinden wordt je overspoelt door detox vakantie’s, sapkeuren, darmspoelingen en meer. Er worden regelmatig plantjes gevonden en ingrediënten aanbevolen die je kan

Scroll naar top