10 gouden tips voor de perfecte Spray Tan

Om een mooi resultaat van je Spray Tan te krijgen heb ik een aantal praktische tips voor je op een rijtje gezet. De tips zullen ervoor zorgen dat je Spray Tan gelijkmatig over je huid verdeeld wordt en niet aan dode huidcellen blijft “kleven”. Tevens kan de Spray Tan lotion goed in de bovenste huidlaag trekken en zal je bruine kleur lang blijven zitten.

Spray Tanning - Schoonheidssalon - Take Time 4 Beauty - Oud-Beijerland - 1

Erythrulose

Om het beste resultaat te krijgen is het van belang dat de spray tan lotion geen erythrulose bevat. Dit ingrediënt is verantwoordelijk voor de gelige tot oranje verkleuring. Gelukkig zien we steeds vaker dat dit ingrediënt wordt weggelaten. Meer informatie over Spray Tanning vind je hier

De 10 Gouden Tips

  • Om vlekken en striemen te voorkomen kun je het beste wijd zittende kleding dragen wanneer je komt voor de spray tan .

  • Zorg ervoor dat je geen make-up meer op hebt. Reinig zorgvuldig. In de salon kunnen we eventueel meteen speciale lotion na reinigen.

  • Gebruik geen bodylotion of andere verzorgingsproducten op de dag van de spray tan. Laat ook je dagcreme even achterwege vlak voor je komst.

  • Een mooie gescrubte huid zorgt voor het mooiste resultaat. Doe dit een dag voor de Spray Tan.

  • Wacht 4 tot 6 uur na je spraysessie met een douchebeurt.

  • Kijk uit met het gebruik van deodorant. Deze kan vlekkerig uitslaan na het gebruik van de spray tan.

  • Vermijd sporten en andere actieve bezigheden vlak na de spraysessie om zweten te voorkomen. Zweten kan vlekken veroorzaken.

  • Verzorg de huid de dagen na de spray tan met de juiste producten, zoals een rijke, hydraterende bodylotion om de tint van de spraysessie langer te behouden.

  • Geef altijd duidelijk aan wat je wensen zijn, zodat de specialist daar rekening mee kan houden. We kunnen de kleur van licht tot intens maken. Tevens kunnen we ook delen van je lichaam behandelen.

  • Voor het beste resultaat kunt u het beste elke 2 weken een sessie ondergaan. En vergeet vooral niet uw kennissen het geweldige resultaat te laten zien!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vergelijkbare Blogs

Natural Nail Treatment

Verbeter je natuurlijke nagel met Biab, Gellak of Acrylgel met de Natural Nail Treatment. Houd je nagel gezond en sterk!

Ingrediënt in de spotlight – Glycolzuur

Glycolzuur is het ingrediënt dat je bij het juiste gebruik direct een stralende huid kan geven. Daarnaast is het een sterk exfoliant. Ontdek alle voordelen van Retinol in dit blog

Scroll naar boven